icone pays België & Nederlands

België & Nederlands

 • icone pays Oostenrijk

  Oostenrijk

 • icone pays België

  België

 • icone pays Zwitserland

  Zwitserland

 • icone pays Duitsland

  Duitsland

 • icone pays Spanje

  Spanje

 • icone pays Frankrijk en Wereld

  Frankrijk en Wereld

 • icone pays Italië

  Italië

 • icone pays Luxemburg

  Luxemburg

 • icone pays Marokko

  Marokko

 • icone pays Portugal

  Portugal

 • icone pays Slovenië

  Slovenië

 • icone pays Engeland

  Engeland

 • icone pays Verenigde Staten

  Verenigde Staten

Uw taal : Nederlands

 • Français

Wie zijn we Nieuws Snelle offerte

+32 2 649 58 54

+32 2 649 58 54

SESA SYSTEMS
Academy

Neem deel aan onze presentatiedagen en ontdek het:

Hulpmiddelen ter ondersteuning van LEAN Manufacturing en LEAN Office processen en de beste visuele managementpraktijken van grote industriële groepen.

Boek uw plaats

Laatste nieuws en evenementen

SESA SYSTEMS sloot een partnership met PVO

SESA SYSTEMS sloot een partnership met PVO

SESA SYSTEMS en PVO vormen een perfect complementair duo voor alle Belgische en Nederlandse bedrijven die hun organisatie op een efficiënte manier wi
Read More
Covid-19: ​Bedrijfscontinuïteit van SESA-SYSTEMS

Covid-19: ​Bedrijfscontinuïteit van SESA-SYSTEMS

Beste klanten, beste medewerkers,We hopen dat deze Covid-19 situatie niet te veel invloed geeft op uw bedrijf. In dit verband heeft SESA SYSTEMS met z
Read More

Fabrikant van industrieel meubilair, LEAN-productie en apparatuur voor visueel beheer

SESA SYSTEMS, fabrikant van industriële meubelen, werd in 1990 opgericht door Jean-Paul Lerailler. Het ontwikkelen van innovatieve producten sinds onze oprichting tot op de dag van vandaag, zijn we nooit opgehouden met het ontwikkelen van een revolutie in het werk van de operatoren. Na het creëren van de eerste KWALITEITSPOINTEN en het ontwikkelen van een compleet assortiment van Visual Management producten, is SESA SYSTEMS begonnen met het ontwikkelen van tools voor LEAN Manufacturing. Als fabrikant van industrieel meubilair zijn we er trots op dat we tot onze klanten de grootste industriële groepen behoren. Al onze producten worden internationaal erkend en op de markt gebracht. Innovatie is de kern van ons bedrijf en we hebben al 8 patenten en 240 ontwerpen geregistreerd voor bijna 150 nieuwe producten per jaar.

Visueel Management, met een goede reflexen dankzij een effectieve weergave in uw bedrijf.

Visueel Management is gebaseerd op communicatie en visuele weergave van diepe L's om informatie door te geven en het bereiken van de doelstellingen te controleren. Het is een organisatorische techniek die in essentie het zicht omvat en gebaseerd is op kleurcodes, grafieken of verschillende indicatoren om de prestaties van teams te evalueren in relatie tot de gestelde doelen. SESA SYSTEMS biedt verschillende producten aan om deze principes in uw bedrijf te implementeren, zodat uw medewerkers efficiënter zijn en zich kunnen positioneren volgens de gestelde doelen.

Industrie 4.0, een echte revolutie die mogelijk wordt gemaakt door verbonden technologieën.

Industry 4.0 omvat een innovatieve productlijn om de fabriek van de toekomst te integreren. Inderdaad, dankzij de permanente verbinding van onze objecten< en de schermen die steeds meer en meer aanwezig zijn in ons leven, zijn we in staat om informatie in real time te communiceren in het hele bedrijf. Het wordt dan gemakkelijk om monitoring- of prestatie-indicatoren door te geven aan alle afdelingen van het bedrijf in een digitale visuele managementaanpak. Daarnaast worden deze computerhulpmiddelen ook gebruikt om vergaderingen of interactieve animaties te presenteren om van dit type display te profiteren.

SESA SYSTEMS, fabrikant van ergonomisch kantoormeubilair, biedt een compleet assortiment kantoormeubilair aan.

Bij SESA SYSTEMS vindt u een compleet assortiment ergonomische kantoormeubelen. Design en origineel, de aangeboden producten geven u de mogelijkheid om een aangename en overzichtelijke werkomgeving te creëren. Gefocust op ergonomie en LEAN Office, maken ze het ook mogelijk om een comfortabele en aangepaste omgeving te bieden aan werknemers. Onze producten, die in Frankrijk worden gemaakt, zorgen zowel esthetisch als functioneel voor het comfort van de medewerkers door praktische oplossingen te bieden voor het kantoorwerk. Aangezien deze meubels in verschillende maten verkrijgbaar zijn, hoeft u alleen maar het model te kiezen dat bij u past. U kunt hem aanvullen met een ergonomische bureaustoel of met verschillende accessoires om hem aan te passen aan uw behoeften. Een prettige en goed georganiseerde werkomgeving om de principes van LEAN Office zo goed mogelijk toe te passen.

Optimaal beheer van uw processen en middelen dankzij de LEAN-productieoplossingen van SESA SYSTEMS.

LEAN Manufacturing is een aanpak die de productie verbetert door het identificeren en elimineren van verspilling. Dankzij de oplossingen van SESA SYSTEMS kunt u uw processen en middelen optimaal beheren. Onnodige taken die niet bijdragen aan waardecreatie hebben geen plaats meer in uw bedrijf. Bovendien worden uw voorraden verminderd en uw stromen verbeterd. Om de organisatie van uw werkplekken op een revolutionaire manier te veranderen, biedt SESA SYSTEMS verschillende werkplekken die ontworpen zijn voor alle situaties, waaronder een ergonomische reeks en een roestvrij stalen reeks voor omgevingen waar dit nodig is. Modern en innovatief, deze slimme producten kunnen worden aangepast aan alle sectoren dankzij een hoge mate van maatwerk.

Innovatieve logistieke oplossingen om de voorraad- en logistieke kosten te verlagen.

SESA SYSTEMS biedt u ook oplossingen op maat voor dynamische rekken. Dankzij LEANDYNAMIC, dat u volledig aan uw behoeften kunt aanpassen, kunt u de lengte van de leidingen verkorten, uw voorraden optimaliseren en onnodige transportbanden elimineren. De operatoren richten zich dan alleen nog maar op taken en acties die een echte toegevoegde waarde bieden en de rest wegwerken. Ze zijn dan productiever en hun werk wordt beter bestudeerd. Wij bieden u ook verschillende KANBAN-planningstools aan, evenals verschillende mobiele servicemodellen en bakkendragers om uw logistieke dienstverlening van begin tot eind te controleren.

Markering op de grond, essentieel voor een veilige en goed georganiseerde workshop.

Arbeidsongevallen zijn nooit een goede zaak en alle bedrijven voeren verschillende acties uit om ze te voorkomen. SESA SYSTEMS biedt een reeks hulpmiddelen om deze acties toe te passen. Met de producten uit dit gamma kunt u immers de risicogebieden in uw bedrijf identificeren en duidelijk aangeven aan de werknemers en potentiële bezoekers. Vervolgens kunnen veiligheidsinstructies worden weergegeven en kunnen verschillende pictogrammen worden gebruikt om risico's te identificeren of gebruikers te beschermen. Dankzij deze producten kunt u uw kantoren en werkplaatsen goed organiseren om arbeidsongevallen te voorkomen!

Leuke trainingsspelletjes om LEAN in bedrijven te ontdekken en toe te passen

SESA SYSTEMS ontwikkelt ook allerlei hulpmiddelen ter ondersteuning van LEAN Managementprocessen, zoals teacher training games die u in staat stellen de verschillende LEAN-methoden te ontdekken en toe te passen. Deze eenvoudige spelletjes, die in teamverband gespeeld moeten worden, stellen u in staat om verschillende problemen te ontdekken en hoe LEAN-methoden een oplossing kunnen bieden. Na afloop van de opleiding heeft het bedrijf de mogelijkheid om een proefproject op te starten op het bedrijfsterrein met behulp van de hiervoor voorziene startkits. Het doel is om de medewerkers een zekere autonomie te geven zodat ze de theorie die ze tijdens het spel hebben gezien, concreet kunnen toepassen.

0

Nieuwe producten

0

GEREGISTREERDE ONTWERPEN

0

PATENTS

0

Producten

Meer dan 98% van onze klanten is tevreden over de resultaten.

coca cola
danone
thales
lisi
airbus
peugeot
safran
chanel
renault
faurecia
sanofi
michelin
schneider
mercedes benz
sncf
valeo